Del 2 de juliol al 31 d'agost les piscines municipals de Berga acolliran la tercera edició del programa 'Salut a l'estiu', amb activitats gratuïtes matí i tarda per a tothom qui té per objectiu promoure els hàbits saludables entre els veïns de la ciutat en els mesos de calor, segons va explicar el regidor d'Esports, Ivan Sánchez, en la presentació d'aquesta iniciativa que es fa en col·laboració amb els centres esportius de la ciutat i la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet.

Ivan Sánchez va explicar que volen aprofitar l'estiu, quan «la gent està més dinàmica, per oferir activitats gratuïtes en l'àmbit de la piscina municipal». Sánchez va dir que el consistori aposta perquè «la gent mantingui hàbits saludables tot l'any» i va destacar la col·laboració dels centres esportius que ho fan possible: Alter Sport, que hi és des de la primera edició, el Centre Esportiu i Estètica Corporal (Ceec) i el Tossalet.

Per la seva banda, Mario Erra, del Ceec, va explicar que enguany s'oferiran noves activitats com la defensa personal i l'iniciació al karate o l'aqua -zumba, a part d'activitats com el ioga.

Per la seva banda, Albert Navarrete, d'Alter Sport, va destacar l'aposta del consistori de portar l'esport a les piscines municipals per «promocionar els hàbits saludables». Navarrete va dir que hi havia una graella variada d'activitats des de zumba, pilates, càrdio-boxing fins a salut corporal.

Bea Rodríguez, del Tossalet, va destacar que es puguin fer activitats esportives a l'aire lliure. En total es faran 12 activitats diferents en sessions de matí i tarda.