L'endemà de la gran pedregada que va caure a Berga les conseqüències són ben presents als carrers de la ciutat. Les destrosses materials van ser importants i tallers mecànic, empreses assegurances i manobres estan desbordats aquest dijous per les demandes dels molts ciutadans afectats.

L'empresa berguedana de reparació de vidres Rabasa tenia previst obrir portes el mes de setembre però s'han vist forçats a una precipitada inauguració per atendre la demanda dels clients. Els seus treballadors han explicat a Regió7 que ja han atès més de 100 afectats que tenien els vidres del cotxes completament destrossats.

Des de l'establiment Carlunas, especialista en la reparació de parabrises a la capital del Berguedà, expliquen que ja han rebut 35 vehicles amb vidres trencats per l'efecte de les pedres que van caure. El seu gerent, José Sànchez, ha assegurat que mai s'havia viscut un episodi com aquest a Berga.

Les assegurances de la ciutat tenien cua a la porta abans d'obrir i els manobres estan col·lapsat per arreglar els desperfectes en façanes i habitatges.

Simultàniament la brigada municipal ha estat treballant intensament aquest dijous al matí en la recollida de branques i fulles. Segons l'Agència Estatal de Meteorologia a la capital del Berguedà van caure 26,8 litres per metre quadrat. La calamarsada va durar poc més de 10 minuts però va deixar pedres de la mida d'ous de gallina. Els Bombers van realitzar set sortires relacionades amb l'incident.