Professionals del CAP Puig-reig han dut a terme una campanya a la piscina municipal per prevenir les lesions solars. Hi han participat unes 300 persones. A més, l'Ajuntament hi ha col·laborat oferint fruita als participants per fomentar la hidratació i una alimentació saludable.

Dues professionals del CAP han informat els banyistes sobre les mesures que s'han de prendre quan s'exposa la pell a les radiacions solars. Entre altres consells, han recordat que cal protegir-se adequadament, fins i tot els dies ennuvolats, que s'ha de tenir cura de la data de caducitat del protector que s'utilitza, i que cal evitar exposar-se al sol durant les hores centrals del dia.

També s'han donat consells sobre com usar els diferents tipus de filtre solar, tenint en compte quin filtre és el més adequat a cada pell. El protector s'ha d'aplicar 20 minuts o 30 minuts abans de l'exposició al sol i, posteriorment, cada dues hores o després d'un bany. D'altra banda, també s'ha informat sobre com evitar un cop de calor.