El càsting per treballar a Horrorland, el nou parc de terror situat al centre d'empreses de Cercs, té la participació de 900 persones d'arreu de Catalunya. Els responsables busquen 135 treballadors per cobrir diferents tasques dins del parc.

El procés de selecció es va iniciar ahir a les instal·lacions del centre sota la central tèrmica i continuarà fins avui a la tarda. Es busquen perfils tant professionals com amateurs, «persones motivades, amb energia i amb ganes de formar-se en el món del ter-ror», assegura un dels responsables del parc, Climent Vila.

Dels 135 perfils, 70 seran per a actors i actrius. Les places restants serviran per cobrir posicions de coordinació, personal d'accessos i operacions, botigues, restauració, zona de jocs, atenció al visitant, personal de manteniment i altres serveis derivats.

Els càstings estan formats en quatre torns segons la feina a realitzar. En aquests, cada participant ha de passar dues fases: una prova conjunta d'interpretació i maquillatge. I, en segon terme, una entrevista personal. Amb això, Vila pensa que «segur que en el procés trobarem les persones adequades per poder complir amb les expectatives del públic».

La majoria de les persones que hi van participar eren del Berguedà o la Catalunya Central, tot i que també n'hi havia de Granada.

El parc obrirà portes els dies 11, 12, 13, 19, 20, 26,27 i 31 d'octubre i 1, 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de novembre del 2018. El ritme de venda d'entrades ha seguit augmentant i actualment queden menys de 3.000 entrades a la venta. De fet, més de la meitat dels dies d'obertura del parc ja hi ha l'aforament complet.

Els socis fundadors d'Horrorland han fet una inversió de 165.000 euros en la tramitació de permisos, llicències, certificacions i homologacions.