Aquesta tardor començarà la tercera temporada del bàsquet inclusiu al Berguedà. Aquesta és una iniciativa que promou el Consell Comarcal, el Bàsquet Berga i l'institut Guillem de Berguedà

En aquest equip hi participen persones amb diversita funcional. Fonts del Consell han explicat que «aporta benestar aporta benestar als participants, entenent l'esport com a eina clau de promoció de la salut, com a espai de cohesió i participació social».

Dijous 20 de setembre es farà una reunió informativa a les 6 de la tarda al pavelló vell de Berga. En aquesta reunió, es lliuraran els formularis d'inscripció, es presentaran els entrenadors i es resoldran tots els dubtes de funcionament. Està previst que els entrenaments siguin els dijous de 5 a 7. Començaran el 27 de setembre.

La temporada 2018-19 serà la tercera d'aquest equip de bàsquet, la segona completa. El bàsquet inclusiu és uan proposta que e sva iniciar el març del 2017 a proposta dels alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l'Institut Guillem de Berguedà. La idea va ser «acollida i acompanyada pel Consell Comarcal del Berguedà i el Club Bàsquet Berga». Després de la prova pilot, la temporada 2017-18 va passar a ser un equip més dins el Bàsquet Berga.