Ha arribat el moment. Prop de 800 persones s'apleguen aquest dimecres al vespre al centre d'empreses de Cercs per assistir a l'estrena d'Horrorland Park. El primer parc de terror del sud d'Europa obre portes oficialment aquest dijous, 11 d'octubre, però aquesta nit, els primers atrevits ja coneixeran de primera mà les terrorífiques atraccions que ocupen les naus a tocar de l'antiga central tèrmica de Cercs, al costat de la C-16. Són periodistes de mitjans de comunicació, influencers, bloggers, experts del món del terror, autoritats, representats d'entitats i una llarga llista de convidats entre veïns de Cercs, de la resta de municipis del Berguedà i persones que han rebut invitació de part dels col·laboradors del projecte.

Aquests són els primers a tastar quin és el nivell de terror d'una proposta que ha generat molta expectació, no només a la comarca, sinó arreu del país i a l'estranger. A hores d'ara ja s'han venut el 93% de les 22.500 entrades que hi havia disponibles a principis d'estiu i dels visitants que passaran pel parc fins el 17 de novembre, un 36% són de fora de Catalunya. D'aquest percentatge, el 41% són d'Holanda, França i Alemanya. La resta, de València, Saragossa i Madrid.

Davant de l'èxit que ha tingut la proposta, els impulsors de la iniciativa ja han avançat avui que el parc tornarà a obrir portes per Nadal amb una iniciativa de terror inspirada amb el Nadal.