Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir, dimecres i el 29 de setembre passat, dos homes de 29 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Manresa, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a l'interior d'un domicili. Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el 6 de juny, arran d'una temptativa de robatori amb força interior de domicili al municipi d'Olvan.

El 6 de juny passat, pels volts de les cinc de la tarda, uns veïns van alertar la propietària d'una casa que uns nois havien intentat entrar a robar-li. Una veïna va sentir uns sorolls i quan va sortir a fora va veure una persona intentant entrar pel balcó de la casa del costat. La senyora va cridar l'atenció al lladre i aquest va fugir del lloc amb dos nois que l'esperaven.

Després de diverses gestions els mossos van identificar dos dels autors. Un d'ells el van localitzar i detenir el 29 de setembre a Manresa, i l'altre, que seria el noi que era al balcó, el van detenir dimecres a Manresa. El primer detingut va passar el mateix dia 29 de setembre a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. I l'altre detingut passarà en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.