Horrorland ja ha exhaurit les 22.500 entrades disponibles. Una setmana després d'obrir portes, el parc de terror de Cercs ha anunciat que no queden places per les 12 sessions que resten fins que tanqui portes el proper 17 de novembre. Les primeres quatre sessions han atret a més de 6.000 visitants. Des del parc han anunciat que dimecres 23 d'octubre posaran a la venda les entrades per a la sessió especial que faran per Nadal. La proposta Horrorland Christmas Edition tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre.

Entre la inauguració i les tres primeres sessions, més de 6.000 persones han visitat el parc de terror de Cercs. Ho tornarà a fer aquest divendres i amb algunes novetats. Segons expliquen des del parc, davant l'elevada afluència de públic, implementaran canvis en la gestió de les cues per tal de reduir el temps d'espera de cada atracció. A més, després de les primeres percepcions dels visitants, també s'ha optat perquè algunes de les atraccions s'hagin reforçat amb més efectes especials i ensurts.

Edició nadalenca

El dia de la inauguració, el parc va anunciar una edició especial per Nadal. Serà els dies 28, 29 i 30 de desembre. En aquesta ocasió ho farà amb una proposta de "Nadal terrorífic on els visitants podran, per exemple, portar la carta a un Pare Noel sanguinari o enfrontar-se als follets més perillosos", avancen a través d'un comunicat.

Les entrades es posaran a la venda dimecres 23 d'octubre amb les mateixes tarifes que les de la temporada de Halloween.