El Palau dels Pinós ha estat aquesta setmana escenari de la trobada En el marc dels actes organitzats per la comissió de salut mental del Berguedà per lluitar contra la seva estigmatització, una vuitantena de persones van reunir-se a Bagà per conversar amb l'escriptora Isabel-Clara Simó i l'argument i els personatges del seu llibre T'estimo, Marta.

La sessió va tenir la presència de membres d'entitats i administracions que treballen per combatre l'estigma en salut mental, així com del president del Consell Comarcal, Josep Lara. Els assistents van fer preguntes a l'escriptora sobre el llibre i sobre altres aspectes relacionats amb l'amor obsessiu, temàtica que centra la novel·la.

La trobada va començar amb una visita guiada al Palau de Pinós. Es tracta d'una de les activitats programades per la comissió de salut mental, formada per administracions, entitats i serveis que treballen per la integració social de persones que pateixen o han patit un trastorn de salut mental. La iniciativa compta amb la col·laboració de les biblioteques del Berguedà i del biblobús, que formen part de la campanya.