26 de octubre de 2018
26.10.2018

Berga inicia les trobades escolars amb un esmorzar i un espectacle de màgia adreçat a 325 alumnes de primària

La ciutat inicia una nova edició de les trobades escolars

26.10.2018 | 13:17
Alumnes a la plaça del Forn aquest divendres

Berga ha posat en marxa una nova edició de les trobades escolars. Aquesta iniciativa consisteix en reunir a l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat per tal que els infants comparteixin un matí a través de propostes lúdico-educatives fora dels centres.

Les trobades escolars es realitzen tres cops l'any i les activitats es programen en funció dels diferents cicles educatius. Per exemple, el primer trimestre es fa una activitat pels infants de cicle inicial, el segon trimestre pels nens i nenes de cicle mitjà i el tercer trimestre pels de cicle superior.

Un espectacle de màgia per a infants


Aquest divendres, 26 d'octubre, s'ha fet la primera trobada escolar del curs lectiu 2018-2019. Uns 325 alumnes de primer i segon de primària dels centres educatius públics i concertats de la ciutat s'han reunit a la plaça del Forn per esmorzar i gaudir d'un espectacle infantil dedicat a la màgia titulat "Vareta Màgica". La mainada  han participat activament en l'espectacle ajudant al Màgic Raúl a fer diversos jocs de màgia amb cordes, mocadors, cartes i d'altres elements. Les trobades escolars estan organitzades per l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Berga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.