06 de novembre de 2018
06.11.2018

Deixen bosses de deixalles plenes a la porta del Consell Comarcal del Berguedà

Baixa el nombre de bosses abandonades al carrer de Berga però encara hi ha deixalles de gran volum

06.11.2018 | 12:04
Deixen bosses de deixalles plenes a la porta del Consell Comarcal del Berguedà

El nou sistema de recollida de residus del porta a porta no deixa indiferent a la població. Aquest dimarts a Berga se n'ha viscut un exemple davant de l'entrada de la seu del Consell Comarcal del Berguedà, ens que gestiona el servei. A l'entrada de la porta algú hi ha deixat grans bosses de deixalles plenes de brossa en una acció  que es pot interpretar com una mostra de protesta. 

Quan els gestors de l'ens ho han detectat han avisat a la Policia Local de Berga. Fonts del Consell han explicat a Regió7 que s'obriran les bosses tirades per mirar de trobar-hi informació sobre la identitat de les persones que les ha llançat i procedir a sancionar-la. En el seu dia, quan es va fer l'agrupament de contenidors a Berga ja es va actuar quan hi va haver abandonaments de bosses al carrer.

Aquest dimarts hi ha menys bosses de deixalles abandonades al carrer, majoritàriament al costat de contenidors després de l'acció intensiva dels serveis de recollida de deixalles tot i que en alguns punts encara n'hi ha al costat de papereres.

D'altra banda, encara hi ha diferents punts on s'hi acumulen deixalles de gran volum que s'haurien d'haver dut a la deixalleria o avisar que ho passessin a recollir com mobles o electrodomèstics. L'Ajuntament de Berga ja ha anunciat que vigilarà aquest abandonaments i aplicarà sancions.

Enquesta 


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.