La pastisseria berguedana Dolceria Pujol farà un torró solidari per destinar els beneficis de la venda a col·laborar a fer realitat l'ampliació del Centre de Neonatologia Avançada que projecta la Vall d'Hebron.

El proper dia 15 de novembre a l'Hospital Infantil Vall d'Hebron se celebrarà el Dia Internacional del Nen Prematur, on la Dolceria Pujol farà la presentació oficial del nou torró solidari; i el dissabte 17 de novembre, a l'Illa Diagonal de Barcelona, també seran a l'estand del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

Fonts de la Dolceria Pujol han explicat que «volem aportar el nostre petit gra de sorra a aquest projecte. Per això, hem creat el torró solidari per a aportar els beneficis de la venda del torró al projecte 'Amb tu com a casa' i fer entre tots que el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d'Hebron sigui una realitat».

L'Hospital Vall d'Hebron ha engegat el programa 'Amb tu com a casa', amb l'objectiu de crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d'Hebron, «un espai on les famílies se sentin com a casa i comptin sempre l'assessorament i l'assistència dels professionals del centre».