FEDAC Gironella organitza aquest proper divendres 16 de novembre un passatge del terror anomenat «FEDAC Terrorífic».

L'escola gironellenca es transformarà per un dia en un recinte fosc i tenebrós on els visitants podran gaudir dels espais més emblemàtics del col·legi des d’un ambient paral·lel a l’educatiu.

L'ambientació terrorífica de l'escola de ben segur que sorprendrà als valents que s'animin a provar aquesta experiència innovadora. El passatge «FEDAC Terrorífic», organitzat per l’AMPA amb la col·laboració de l’escola, pretén ser una activitat lúdica encarada a l'àmbit del terror. Una comissió de pares i mares involucrats amb l’escola han dissenyat un passatge ple de sorpreses i emoció.

L'activitat tindrà lloc divendres 16 de novembre a les 21.00h. Les entrades anticipades valen 4 euros i es poden adquirir a la mateixa escola, al Bar Cal Xato, al Restaurant Cal Pajares o a la botiga de roba Santi Comellas de Gironella. L'entrada el mateix dia a l'escola valdrà 5 euros.

«FEDAC Terrorífic» no serà apte per a menors de 14 anys. S'admetrà l'entrada a majors de 16 anys i si hi volen accedir menors d'entre 14 i 16 anys ho hauràn de fer acompanyats d'un adult.