L'Ajuntament de Gironella ha posat a la venda els tiquets del sopar de la Puríssima. «De la fira al plat» tindrà lloc, el dimecres 5 de desembre l'Església Vella i, enguany anirà a càrrec del Xevi Poll, xef d'El Taller de Càtering. L'acte, serà amenitzat pel duet Ivette & Oriol.

Fonts municipals han explicat que el sopar, que arriba a la cinquena edició, es va celebrar per primera vegada per commemorar el 25 aniversari de la Fira de la Puríssima de Gironella, com agraïment a totes les persones i entitats que havien participat a la fira.

La regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, ha explicat que el sopar «permet donar a conèixer el blat de moro i descobrir opcions de cocció, més enllà de la tradicional escudella».

L'àpat consistirà de 4 tapes salades i una dolça, que serà el postre. També inclou barra de begudes amb aigua, vi blanc, vi negre i cava. El preu del sopar és de 20 euros per persona. El menú és: donut d'espinacs farcit de brandada de bacallà, bacallà esqueixat, sèsam negre i crumble de blat de moro escairat amb sopeta de poma àcida; nyoquis de blat de moro escairat amb consomé de pollastre i vinagre de "Jerez"; taco d'alfàbrega, costella de vedella, pipares, blat cruixent, coco i cacauet; gyoza de pollastre amb crema de blat de moro escairat, llima i filaments de xili; «Mochi» de blat de moro escairat, xocolata i té verd «matcha».

Els tiquets del sopar es poden comprar a l'Ajuntament de Gironella i a la Dietètica Beth