L'Ajuntament de Gironella ha posat a la venda els tiquets del sopar de la Puríssima. «De la fira al plat» tindrà lloc, el dimecres 5 de desembre l'església vella i, enguany anirà a càrrec de Xevi Poll, xef d'El Taller de càtering. L'acte serà amenitzat pel duet Ivette & Oriol.

El sopar, que arriba a la cinquena edició, es va celebrar per primera vegada per commemorar el 25 aniversari de la Fira de la Puríssima de Gironella, com a agraïment a totes les persones i entitats que havien participat a la fira.

La regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, ha explicat que el sopar «permet donar a conèixer el blat de moro i descobrir opcions de cocció, més enllà de la tradicional escudella».

L'àpat consistirà en 4 tapes salades i una de dolça, que seran les postres. També inclou barra de begudes amb aigua, vi blanc, vi negre i cava. El preu del sopar és de 20 euros per persona. El menú consta de dònut d'espinacs farcit de brandada de bacallà, bacallà esqueixat, sèsam negre i crumble de blat de moro escairat amb sopeta de poma àcida; nyoquis de blat de moro escairat amb consomé de pollastre i vinagre de xerès; dau d'alfàbrega, costella de vedella, pipes, blat cruixent, coco i cacauet; gyoza de pollastre amb crema de blat de moro escairat, llima i filaments de xili; mochi de blat de moro escairat, xocolata i té verd matxa. Els tiquets del sopar es poden comprar a l'ajuntament de Gironella i a la dietètica Beth.