El diumenge 2 de desembre, el pati de l’Escola FEDAC Gironella es transformarà per acollir el “FEST - MUSIC”; una jornada de solidaritat per La Marató de TV3, que enguany està destinada al càncer, la primera causa de mort a Catalunya entre els homes, i la segona entre les dones.

A partir de les 11 del matí l’escola obrirà les seves portes i a les 11.15h començaran les activitats, que s’allargaran fins a les 5 de la tarda. La primera actuació serà un espectacle infantil, amb la Pallassa Trafalgar, seguidament, Janet Ferrer oferirà una classe de Zumba, i es continuarà amb l’actuació musical d’Aquell Parell, i els punxadiscs PD Salasxic & Villegasxic. A les 2 del migdia hi haurà el dinar popular, una fideuà feta per Cal Pajares, i a les 15.30h es reprendran les activitats amb el concert de Zel Duet. DJ Weah, serà l’encarregat de tancar la festa.

A més, al recinte també hi haurà paradetes de menjar i begudes, i l’AMPA del centre es sumarà a la jornada venent objectes de decoració nadalenca fabricats per ells mateixos.

L’entrada al festival té un preu de 2€, i la fideuà de 3€. Les entrades es podran adquirir el diumenge, o de forma anticipada a l’escola FEDAC Gironella (C/Sant Joan Baptista de la Salle, 2).

El centre, que és escola verda, vol que sigui una festa solidaria però també sostenible, és per això, que tots els interessats en participar al dinar popular han de portar les taules, cadires, gots, plats i coberts.