Spel Perruquers de Berga. El negoci de la berguedana Vanessa Espelt ha estat guardonat per regentar «un saló de bellesa de reconegut prestigi per les seves tècniques pioneres i tractaments únics».

La jove berguedana va recollir el premi la setmana passada a Madrid, en un acte on es van reconèixer a una vintena més d'emprenedors, una iniciativa que pretén posar en valor la qualitat d'empreses que hagin aconseguit resultats competitius, liderar el mercat, millorar els processos I+D o actuar èticament amb la societat i el mediambient.

Espelt ha mostrat a Regió7 la seva sorpresa per haver rebut aquest premi, ja que assegura que no s'ha presentat a cap procés ni tampoc és membre de l'associació que els lliura. «Quan ho vaig saber no m'ho creia», confessava aquesta setmana després de tornar de recollir el guardó. Amb 23 anys va posar en marxa el seu propi negoci al carrer General Manso Solà de Berga i pràcticament després d'haver obert, L'Oréal -firma reconeguda del sector- va proposar-li entrar a formar part del seu equip. Fa anys que Espelt realitza cursos amb la marca internacional, de la qual també és formadora. A banda de treballar dins l'equip d'estilistes de diversos esdeveniments del món de la moda, el cinema i la televisió,també forma part del departament d'investigació de productes de L'Oréal.

Espelt ha volgut donar les gràcies a l'associació per distingir-la amb aquest premi, que a la vegada, li proporciona un segell de qualitat del seu establiment. Per altra banda, també agraeix al seu equip de Spel Perruquers la feina i el suport, així com a L'Oréal per comptar amb ella i a la seva família «pel gran esforç que fan perquè realment pugui dedicar-me al que més m'agrada». Properament, ha avançat, té previst traslladar el seu saló de perruqueria en un nou espai més ampli per continuar oferint el seu servei als clients als que també els hi agraeix la confiança.