07 de desembre de 2018
07.12.2018

Arbres de Nadal de fusta il·luminaran les botigues del Vall durant les festes

Gairebé el 70% dels comerciants del Vall se sumen a la nova iniciativa per fomentar el petit comerç

06.12.2018 | 23:32
Presentació de la campanya nadalenca de BergaComercial El Vall

L'associació BergaComercial El Vall canvia el format nadalenc d'enguany. A diferència dels anys anteriors, amb els llums de Nadal al llarg del passeig, els comerciants aposten per la incorporació d'un arbre il·luminat a cada establiment i un concurs relacionat amb els contes tradicionals.

Ermínia Altarriba, col·laboradora de l'associació, explica que «aquesta idea ha sorgit per fomentar el petit comerç i de proximitat. A més a més, és una forma que el client s'acosti als establiments i compri». Ha afegit que «creiem que els llums al passeig no tenien suficient força».

A part dels diferents arbres il·luminats, es podrà participar en el concurs «Busqueu, busqueu... I el conte amagat trobareu!». Un concurs en què cada arbre tindrà una frase d'un conte tradicional i el client haurà d'endevinar a quin relat pertany. Amb això, juntament amb la col·laboració de la biblioteca Ramon Vinyes de Berga, es pretén fomentar la lectura tradicional, ha afirmat Altarriba.

A la nova proposta s'hi han adherit més de 40 establiments del Vall, i té un pressupost de 4.000 euros. Dolors Fígols, també membre de l'entitat, ha volgut destacar que «els arbres de Nadal s'han creat amb fusta del Berguedà. Això és una altra forma de fomentar el petit comerç».

El premi consisteix en un patinet elèctric. Es pot participar al concurs durant les festes nadalenques i el sorteig es durà a terme el proper 3 de gener del 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.