Un home surt despullat de roba però cobert d'un borrissol de plomes de l'interior de l' extreme house d'Horrorland (l'atracció més demanada) i un personatge -caracteritzat amb un cap de boví- porta a les mans una serra elèctrica el so de la qual s'escampa per la sala mentre els assistents a la zona de jocs i oci del parc de Cercs es fan fotos amb la mascota d'Horrorland, Mortimer, o també amb un Pare Nadal que porta una barba tenyida de vermell. Aquestes són algunes de les escenes que ahir a la tarda-nit es van poder veure en l'estrena de la versió nadalenca de 3 dies d'Hor-rorland que s'allargarà fins demà, diumenge.

El fred es va fer sentir a l'exterior del parc. Un termòmetre digital marca 5 graus positius i els visitants que fan cua a l'aire lliure per accedir a les atraccions van ben abrigats. Una de les que tenen més cua és Krampus, un nou passatge inspirat en aquest ésser dels països alpins que castiga els nens dolents.

«És una casa de Nadal que creiem que li hem pogut donar un gir, a nivell de decoració és de les millors que hem fet», explicava Climent Vila, un dels promotors del parc de terror. L' extreme house, amb totes les entrades esgotades, ha estrenat una versió nadalenca centrada en tradicions catalanes de l'època de Nadal com el caganer.

Climent Vila destacava la singularitat de l'oferta d'Horrorland aquestes festes. «Hem aconseguit crear un ambient de terror però que a la vegada sentis que és Nadal». Deia que «estem molt contents amb les vendes» ja que, ahir, gairebé s'havien esgotat el 100% de les 4.500 entrades que s'havien posat a la venda. «Una mica veníem a provar sort, a veure què passarà». Les entrades al parc s'han convertit en un regal de les festes nadalenques.