Casserres viurà, com ja fa uns anys, una jornada prèvia al dia de Reis plena d'activitat amb una nova edició de la Fira de Reis i la vuitena Mostra Ramadera que organitzen conjuntament l'Associació de Comerciants de Casserres i el col·lectiu d'Amics Ramaders, amb la col·laboració del consistori casserrenc.

El proper dissabte 5 de gener les activitats s'iniciaran a les 8 del matí, amb l'esmorzar popular a benefici de La Marató de TV3. A partir de les 9, s'obrirà la mostra amb parades de productes artesans, de comerços locals i del sector agroalimentari. També s'obrirà la mostra ramadera amb animals d'explotacions del municipi i rodalia, a banda de maquinària agrícola. Al llarg del matí es realitzaran exhibicions de treballs amb forja i de treballs agrícoles amb cavalls, a càrrec de Jordi Terrazas. Les activitats es desenvoluparan a la plaça de Santa Maria de Casserres.

Com en les edicions passades, hi haurà sortejos. Per una banda, es rifarà el rebost dels comerciants de Casserres, en tres lots diferents, i també un pernil.