02 de gener de 2019
02.01.2019
Regió7

Casserres celebra la Fira de Reis i la Mostra Ramadera amb actes dissabte al matí

01.01.2019 | 22:41
Casserres celebra la Fira de Reis i la Mostra Ramadera amb actes dissabte al matí

Casserres viurà, com ja fa uns anys, una jornada prèvia al dia de Reis plena d'activitat amb una nova edició de la Fira de Reis i la vuitena Mostra Ramadera que organitzen conjuntament l'Associació de Comerciants de Casserres i el col·lectiu d'Amics Ramaders, amb la col·laboració del consistori casserrenc.

El proper dissabte 5 de gener les activitats s'iniciaran a les 8 del matí, amb l'esmorzar popular a benefici de La Marató de TV3. A partir de les 9, s'obrirà la mostra amb parades de productes artesans, de comerços locals i del sector agroalimentari. També s'obrirà la mostra ramadera amb animals d'explotacions del municipi i rodalia, a banda de maquinària agrícola. Al llarg del matí es realitzaran exhibicions de treballs amb forja i de treballs agrícoles amb cavalls, a càrrec de Jordi Terrazas. Les activitats es desenvoluparan a la plaça de Santa Maria de Casserres.

Com en les edicions passades, hi haurà sortejos. Per una banda, es rifarà el rebost dels comerciants de Casserres, en tres lots diferents, i també un pernil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook