09 de gener de 2019
09.01.2019
Regió7

La carretera de Sant Corneli estarà tallada per obres de millora durant un mes

08.01.2019 | 22:45
La carretera de Sant Corneli estarà tallada per obres de millora durant un mes

La carretera BV-4025, que porta fins a Sant Corneli –que connecta la C-16 amb aquest nucli del municipi de Cercs–, estarà tallada durant un mes per obres de millora. Des d'aquesta setmana no es pot circular per aquest vial de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a 2/4 de 5 de la tarda, tal com ha explicat a Regió7 l'alcalde de Cercs, Jesús Calderer. Els caps de setmana estarà obert.

El batlle ha recordat que es tracta d'una carretera de titularitat de la Diputació de Barcelona i ha avançat que les obres consistiran en la millora de la seguretat la renovació d'algunes de les baranes de formigó que hi ha als laterals, i la substitució d'algunes d'aquestes per tanques del sistema New Jersey, que en alguns casos s'utilitzen per separar els carrils d'un vial per evitar xocs frontals. Calderer ha assegurat que hi ha algunes d'aquestes baranes que es troben en mal estat i que han quedat afectades per l'asfalt de la mateixa carretera.

L'alcalde ha explicat que s'ha parlat amb els veïns de Sant Corneli sobre la necessitat de les obres i ha precisat que els horaris del tall s'han coordinat amb l'inici i sortida dels infants de l'escola «per facilitar que el transport escolar pugui fer el servei amb normalitat». Els veïns o visitants que hagin d'anar a Sant Corneli durant les hores d'afectació podran utilitzar el vial secundari del camí del Jou, accedint-hi des de la C-16, al terme de Guardiola de Berguedà, en direcció Saldes, i agafant el trencall a l'esquerra en direcció a Fígols i Sant Corneli. És previst que les obres durin un mes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit