Després de 36 anys, l'interventor de l'Ajuntament de Berga, Florenci Torrents Gonfaus, posarà punt final a la seva trajectòria professional al consistori a final d'aquest mes perquè es jubila. Aquest dijous va assistir al seu darrer ple. Durant els últims 9 mandats, Torrents s'ha assegut de cara als regidors al costat dels diferents secretaris que la corporació berguedana ha tingut durant les sessions plenàries. De tarannà dialogant i proper, Torrents és la persona que coneix millor l'estat de salut de les finances de la corporació berguedana.

Dijous, al final del ple, tant Oriol Camps, l'alcalde accidental, com Francesc Ribera, regidor de Planificació Pressupostària, van agrair la feina feta per l'interventor. Ribera va destacar-ne «el nivell professional i humà» així com també «les facilitats i la paciència». Així mateix va destacar els coneixements de Torrents i va fer broma dient-li que «es jubila perquè vostè vol, si fos per nosaltres podria continuar».

El seu company de taula a la sala de plens, el secretari Antoni Pérez, també va destacar els coneixements de l'interventor, a qui els regidors i l'auditori de la sala van aplaudir com a mostra d'agraïment. Torrents es va acomiadar dient que, «si no he fet més, no és perquè no hagi volgut sinó perquè no n'he sabut més».