El consistori té damunt la taula dos casos més de concessions municipals judicialitzades pendents de resolució. El de més envergadura és el de les concessions de l'hotel Berga Park i la part municipal de Queralt.

El març del 2016 la societat d'empresaris berguedans Inberga Tur havia decidit recórrer la sentència que dictaminava que havia de retornar els béns de la concessió municipal que té des del 2002. Fonts municipals han explicat que a hores d'ara gairebé, tres anys després, no hi ha novetats en aquest cas i s'espera una resolució judicial del recurs presentat.

InbergaTur i el consistori mantenen un litigi des del 2011 per l'extinció d'aquestes concessions. L'Ajuntament al·lega incompliment del contracte, i la concessionària considera que qui no ha complert és l'ens local.

Un altre conflicte encallat als jutjats és el de la concessió de Ràdio Berga a l'empresa berguedana Bífidus Produccions. El compliment o no de les clàusules de la concessió ja extingida i que ha deixat la capital berguedana sense programació pròpia de ràdio és l'origen de l'enfrontament que s'allarga des del 2010.