El grup del PDeCAT de Puig-reig, a l'oposició, ha criticat els pressupostos per al 2019 aprovats pel govern de Junts per Puig-reig -que mana en majoria- aquest mes de gener.

El partit va exposar en un comunicat que troba a faltar inversions «pel que fa a la generació d'activitat econòmica, com ara al polígon del Saltet, o actuacions de millora a la zona comercial». En aquest sentit, lamenten que Puig-reig «no avança econòmicament» i creuen que «cal buscar solucions, generar oportunitats i llocs de treball, així com projectes engrescadors que ens facin avançar com a poble».

Dels pressupostos aprovats pel govern, el grup del PDeCAT en critica que inclouen alguns projectes que «fa anys que s'arrosseguen» i dubten que el 2019 es duguin a terme. «No tenim cap esperança», van assegurar a través del comunicat. D'altra banda, consideren que hi ha projectes que encara vénen del mandat passat -amb CiU al capdavant-, com el de la renovació de l'antiga biblioteca en una sala polivalent, i d'altres que creuen que són un «pedaç», com el de la restauració de la Torre Nova de Cal Pons, pel què s'han aconseguit subvencions europees i de l'Estat, però «no al cent per cent finançades», com lamenta el grup a l'oposició.

A més a més, critiquen que les despeses de personal i càrrecs electes hagin augmentat el 29% des del 2015. «Pensem que aquest tipus de despeses fixes no han d'augmentar si no hi ha més ingressos que ho justifiquin», argumenten.