L'episodi de fort vent d'ahir, dijous, va deixar una ràfega màxima de vent de 135 quilòmetres per hora al santuari de Queralt, al terme de Berga, segons dades del Servei Meteorològic de Catalu-nya. A l'interior del nucli de Berga es van registrar cops de vent de fins a 101 quilòmetres, segons dades del MeteoBerga. Durant tot el dia, el vent va aixecar la neu caiguda la nit abans.

A Solsona i a Puigcerdà, les ratxes màximes van vorejar els 90 quilòmetres per hora.

Els principals desperfectes fruit del vent a Igualada es van concertar en una empresa de l'avinguda Barcelona, on va cedir un mur i una part de la coberta, i també va afectar parcialment l'empresa veïna. A mateixa zona es van despendre algunes plaques metàl·liques del sostre de l'antiga fàbrica Vives Vidal, actualment en obres, fet que va obligar a tallar el trànsit a la part superior del carrer Lleida per seguretat. I a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el vent també va fer desprendre algunes plaques de la coberta.

A la resta de la ciutat, hi va haver despreniments menors de branques de l'arbrat i d'elements de façanes. Per tal de donar resposta a les diferents incidències i avaluar posteriorment els danys, van actuar efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, de la Policia Local d'Igualada, de la brigada municipal i d'FGC, a més de l'arquitecte municipal i tècnics de les àrees d'Indústries i de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Igualada.

Malgrat la ventada, els Bombers van registrar incidències, en general, lleus a la Catalunya Central. Les més importants van ser la caiguda d'arbres en poblacions com Prats de Lluçanès, Solsona, Castellar de la Ribera i Monistrol de Montserrat.