El cap de llista de Junts per Berga (PDeCAT) Jordi Sabata ha presentat aquest dijous al vespre la seva candidatura als associats i militants del partit. Acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i del president del PDECAT, David Bonvehí, Sabata ha afirmat que "Berga necessita un millor futur, construït entre tots, decidits i sumant". Tal i com ja va explicar en l'entrevista publicada a Regió7 aquesta setmana, "ens hem de centrar, sense excuses ni promeses buides, en aconseguir tot allò que fa temps que no hem fet o que no hem pensat ni dissenyat".

Sabata, abans d'un sopar amb la militància, ha refermat que vol configurar una llista transversal, amplia i ambiciosa que aglutini "associacions, empresaris i, especialment, ciutadans" per fer un canvi a la ciutat. Sabata es presenta com a independent amb ganes de transformar la ciutat: "Berga ha de fer un salt al futur i això només serà possible entre tots", ha dit.

El candidat independent de Junts per Berga també ha remarcat que cal una ciutat "cuidada, viva i optimista" i que treballarà per aconseguir-ho i ha insistit que "és urgent tenir un espai públic de primera qualitat, millorar els serveis i activar la ciutat en tots els nivells". L'objectiu de la candidatura, creu, és convertir Berga "en una ciutat capdavantera de la qual els seus veïns se'n sentin orgullosos".

Després que la militància l'hagi ratificat com a cap de llista, Sabata ja ha començat a treballar en la confecció d'una llista. En els propers dies, es faran públics els primers noms, tal i com ha avançat l'alcaldable.