L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Berguedà ha programat, per encàrrec de la direcció general de Turisme, un curs d'anglès de 45 hores, de nivell A2 (pre-intermedi) adreçat a professionals del turisme d'interior i de muntanya. Fonts del centre han informat que «aquest curs té com a objectiu aportar seguretat per guanyar més qualitat i fluïdesa en l'expressió oral i escrita, proporcionant el vocabulari bàsic i les expressions tècniques més usades en l'àmbit del turisme».

El curs esmentat «es finança amb diners de l'impost sobre les estades turístiques i, per tant, és gratuït per als alumnes». El curs és impartit pel professorat d'anglès de les Escoles Oficials d'Idiomes a les dependències de l'EOI berguedana ubicades a l'edifici de l'Institut Guillem de Berguedà a Berga.

El termini per matricular-se en aquest curs s'acabael, 5 de febrer. «Per a formalitzar la matrícula, només cal portar o enviar per correu electrònic una fotocòpia del document d'identitat i demostrar que hi ha una relació laboral amb un establiment turístic del Berguedà» i indicant el nom de la persona que el demani a l'adreça eoibergueda@xtec.cat.

El curs consta de 45 hores lectives distribuïdes en 15 sessions de 3 hores cadascuna.