Els alumnes de l'escola Sant Joan estan elaborant més de 350 cartells diferents per anunciar la caminada solidària de Ginkgo, prevista pel proper 10 de març per recaptar diners per la investigació del càncer infantil.

Tots els alumnes del centre de primària, des de 3 fins a 12 anys, estan ultimant els detalls d'aquests cartells que anunciaran la caminada. Cada cartell serà únic i original. Els cartells els exposaran els mateixos alumnes, durant els actes que es faran a l'escola de Sant Joan el dia 14 de febrer, la vigília del Dia Internacional del Càncer Infantil. Els treballs es podran veure properament pels carrers i les botigues de Berga amb l'objectiu de patrocinar i fer difusió d'aquesta activitat solidària.

Paral·lelament, el centre educatiu organitzarà activitats per commemorar el Dia Internacional del Càncer Infantil. Els alumnes més grans elaboraran brotxetes de fruita juntament amb l'equip de voluntàries de Ginkgo i de pares i mares de l'escola que esposaran a la venda a la sortida de l'escola. Els diners que es recullin aniran destinats íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu, per la investigació sobre la cura del càncer infantil.

A més a més, tots els alumnes de l'escola escriuran desitjos en unes targetes que es penjaran a la tanca que envolta l'escola. Seguidament, al pati de l'escola, tots els infants mostraran els cartells que cadascú ha dibuixat per anunciar la Caminada que organitza Ginkgo el dia 10 de març i l'espai s'omplirà de globus de color daurat, que és el color que simbolitza el càncer infantil. Cada infant se'n podrà endur un cap a casa per penjar-lo al balcó per mostrar la seva solidaritat amb tots els infants que pateixen aquesta malaltia i així, fer-ho visible per tota la ciutat.