En prop de quinze anys, el Consell d'Infants de Berga ha impulsat diverses propostes destinades a la millora de la ciutat des de la visió dels més menuts. Els projectes han estat variats i han anat canviant juntament amb l'evolució dels anys, tot i que encara hi ha propostes que es repeteixen amb el pas del temps, com són les campanyes de civisme o de neteja de la ciutat.

Una de les primeres accions que van fer els membres del Consell d'Infants de la ciutat va ser la redacció d'un díptic per promocionar l'esport i el joc net entre els infants. Al llarg d'aquests quinze anys s'han treballat diversos elements, com per exemple, la inclusió social, el món dels jocs amb el disseny d'una ludoteca o el sector de la comunicació, amb l'edició i realització d'un lipdub.

Un dels darrers projectes i dels més visibles proposats pel Consell d'Infants és la construcció d'una pista de skate a la zona del Lledó. Aquest espai s'ha convertit, els darrers anys, en escenari de diversos cursos i tallers que s'impulsa el consistori perquè hi hagi activitat.

El darrer curs es va treballar en una campanya de recollida d'excrements de gossos del carrer i en accions per aconseguir una ciutat amb més flors i espais verds.