L'advocat Isaac Soca, fill de Vilada, ha estat guardonat pels pèrits judicials i forenses. L'estudi premiat enguany tracta els aspectes essencials de la prova pericial als tribunals de la Unió Europea, concretament el seu règim i pràctica davant del Tribunal de Justícia i davant del Tribunal General, ambdós amb seu a Luxemburg.

El guardó es va entregar dilluns, en la desena edició del Premi de Treballs de Recerca de l'Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses. El lliurament va tenir lloc en un acte celebrat a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. La degana, Maria Eugènia Gay, i del president de l'esmentada associació, Rafael Orellana,van lliurar el guardó en el decurs de la festa de Sant Raimon de Penyafort, patró dels col·legis d'advocats catalans.

Isaac Soca és doctor en Dret i professionalment exerceix d'advocat com a soci fundador d'un despatx a Barcelona, així com de professor en centres universitaris i escoles de negocis, actualment a l'Institut Superior de Dret i Empresa. Ha publicat diversos estudis especialitzats sobre el sistema processal europeu.

Aquest premi es convoca anualment per distingir els millors treballs d'investigació sobre la figura del pèrit i la seva intervenció en el procediment judicial o per a l'anàlisi d'altres qüestions referides a la prova pericial.