L'Ajuntament de Berga ha anunciat que obrirà el termini per formalitzar les inscripcions al concurs de la rua de Carnaval i al ball de disfresses del dimecres 20 de febrer. Fonts municipals han indicat que les comparses i les carrosses que vulguin apuntar-se a la rua hauran de tramitar les inscripcions abans del dia 1 de març a les 3 de la tarda a través d'un formulari que es penjarà a la pàgina web del consistori. Aquesta serà l'única manera d'inscriure's a aquest concurs. Una vegada les comparses i carrosses hagin feta la inscripció anticipada, hauran de recollir els números distintius el divendres 1 de març, a les 8 del vespre, a l'ajuntament de Berga.

L'endemà, entre les 4 i la 5 de la tarda, les comparses i carrosses inscrites s'hauran de concentrar davant de l'antic bar de Cal Tonillo «per tal de posar-se en l'ordre que hauran de seguir al llarg de la rua, que començarà en aquest punt i que avançarà pel carrer del Roser, la plaça de la Creu, la Ronda Moreta, i que acabarà a la plaça de Viladomat».

D'altra banda, la inscripció al ball de disfresses es podrà fer tant de manera telemàtica com presencialment el mateix dia de l'acte, des de 2/4 d'11 fins a 2/4 de 12 de la nit a la vela del passeig de la Indústria (el Vall).