22 de febrer de 2019
22.02.2019
Regió7

La Seu d'Urgell acull el concert de l'Orquestra del Conservatori dels Pirineus aquest diumenge

Una vuitantena d'alumnes del centre pugen a l'escenari sota la direcció d'Oleguer Aymamí

22.02.2019 | 18:11
Una de les darreres edicions del concert simfònic

Aquest diumenge 24 de febrer, a les 18.00 h. a la Sala St. Domènec, l'Orquestra del Conservatori de música dels Pirineus, conjuntament amb alumnes de les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d'Urgell, oferirà a la Seu d'Urgell el concert simfònic, que aquest any es titula "Solistes i dances". Es tracta del desè projecte simfònic de l'escola municipal de música de Berga que va assumir el Conservatori de música dels Pirineus des de la seva creació, ampliant àmbit d'acció i l'intercanvi d'experiències entre alumnes del Berguedà, la Cerdanya i l'Alt Urgell.

El concert d'enguany, dirigit novament per Oleguer Aymamí, presenta en el repertori dos concerts per a solistes: Concert per piano i orquestra en la menor, OP.16 d'Edvard Grieg i Concert per a trompeta i orquestra en Mi bemoll Major de Joseph Haydn i la Suite Simfònica de la Patum arranjada per Salvador Brotons.

Tot i no ser la primera vegada que al projecte es presenta un concert per a solista i orquestra, en aquesta ocasió cal destacar que ambdós són antics alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus i que actualment estan cursant els seus estudis a l'ESMUC (Escola Superior de Música dels Pirineus). Estem parlant d'en David Quintana (piano) i en Sergi Serra (trompeta).

El concert simfònic mostrarà l'esforç i el treball d'uns 80 estudiants de música de les tres comarques que formen el Conservatori dels Pirineus.

Les entrades dels concerts de pagament es poden adquirir a la web entrapolis.com i tot l'alumnat del Conservatori dels Pirineus i de les tres escoles municipals de música tenen entrada gratuïta (cal demanar-la prèviament a les secretaries de cada seu).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook