Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta tarda a un home de 36 anys de nacionalitat romanesa i veí de Gironella com a presumpte autor d'una agressió sexual a una noia major d'edat segons han confirmat fonts policials a Regió7. L'home és previst que passi a disposició judicial demà o demà passat.

Els fets van tenir lloc dissabte poc abans de la mitjanit. La policia va rebre trucades de veïns alertant d'una possible agressió sexual que hauria tingut lloc al portal del bloc de pisos del número 17 del carrer Pont de les Eres, just davant de la biblioteca del poble, al nucli urbà gironellenc.

Testimonis dels fets han explicat a Regió7 que abans de la mitjanit de dissabte van sentir forts crits d'una discussió que protagonitzava un home i una dona a l'alçada del pont que travessa el riu Llobregat abans de l'institut del poble. Els crits es van reproduir posteriorment, al cap de pocs minuts davant de l'entrada del número 17 al mateix carrer del carrer pont de les Eres. Els testimonis consultats per Regió7 -que han volgut mantenir l'anonimat-, han indicat que després dels crits van veure la noia estirada a terra a l'exterior del portal i l'home amb qui havia discutit al seu damunt penetrant-la. Les mateixes fonts han explicat que ràpidament van arribar agents de la policia catalana a qui havien alertat altres veïns que havien vist la discussió i l'agressió. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues ambulàncies per auxiliar la dona. La víctima va ser atesa a l'hospital comarcal Sant Bernabé de Berga.

Agents de la policia han estat treballant al lloc dels fets durant la nit i també aquest matí recollint els testimonis de les persones que van veure els fets des de pisos situant a redós del lloc on es van produir els fets. Aquest matí, la policia s'han endut l'home de 36 anys a declarar i a mitja tarda ha estat detingut com a presumpte autor de l'agressió sexual esmentada.

Segon cas d'agressió sexual en 7 dies al Berguedà

Segon cas d'agressió sexual en 7 dies al BerguedàAquest és el segon cas de violació al Berguedà en els darrer set dies. L'anterior va ser diumenge 17 de febrer al portal del número 42 del carrer de la Gran Via de Berga i la víctima va ser una dona de 72 anys. El seu agressor, un home de 33 anys de nacionalitat senegalesa ha ingressat a presó