Berga ha acollit aquest vespre a unes 1.500 persones per condemnar les dues agressions sexuals en els darrers dies al Berguedà. L'acte s'ha iniciat a la plaça Sant Joan (rebatejada per col·lectius feministes com a Plaça de les dones) i ha finalitzat a la plaça de Sant Pere. A l'inici s'ha llegit un manifesta a càrrec de la Xarxa de Bruixes, una organització de dones del Berguedà que es defineix feminista i que «treballa per la defensa dels drets de les dones i la visibilització de les violències masclistes».

Durant la marxa s'han pogut veure diverses pancartes en contra de la violència i també s'hi han sentit crits com "si en toquen a una ens toquen a totes" mentre sonaven xiulets i altres instruments per fer sentir la seva veu.

Al manifest llegit a la plaça de Sant Joan s'hi ha reivindicat la necessitat que les institucions treballin per donar la resposta necessària I per evitar la impunitat de les agressions. També s'ha «exigit una resposta contundent cap als agressors, i unes polítiques contra el masclisme que posin en el centre a les dones». Un cop s'ha arribat a la plaça de Sant Pere s'ha fet la crema d'una caixa de cartrons i d'una de les pancartes com a símbol de la "crema del sistema patriarcal".

A la marxa hi han assistit els alcaldes i diversos regidors de Berga, Gironella i Puig-Reig, com també la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps.