La magistrada del Jutjat d'Instrucció número 1 de Berga ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars per a l'home de 26 anys que el dia 22 de febrer va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'haver abusat sexualment d'una noia menor d'edat a l'antiga discoteca Menfis de la capital berguedana.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya han informat aquest dimecres de la decisió que va prendre al jutgessa dissabte passat dia 23 que va ser quan l'home va passar a disposició judicial.

Tal i com ha informat aquest diari, una noia menor d'edat va informar que havia estat víctima d'abusos sexuals per parts de dos homes que coneixia a mitjans de gener. Ho va explicat el dia 20 de febrer quan va anar a l'hospital comarcal Sant Bernabé de Berga. Els professionals del centre sanitari van activar el protocol establert en aquests casos. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació fruit de la qual van detenir l'esmentat home que van localitzar a l'edifici de l'antiga discoteca Menfis on haurien tingut lloc els abusos

D'altra banda els Mossos mantenen la cerca del segon home que també hauria abusat sexualment de la mateixa menor .