04 de març de 2019
04.03.2019
Regió7

L'Ajuntament de Gironella revalida per cinquè cop el segell per la transparència

04.03.2019 | 00:10
L'Ajuntament de Gironella revalida per cinquè cop el segell per la transparència

L'Ajuntament de Gironella ha obtingut per cinquè any consecutiu la distinció del Segell Infoparticipa per la transparència de la pàgina web municipal, ha complert el 87% respecte als 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Gironella es mantenen respecte de l'any passat. Enguany han estat distingits 102 ajuntaments –dels 947 que hi ha al país–, cinc consells comarcals i, per primer cop, tres diputacions de Catalunya. Una de les novetats d'aquest any és que només s'han donat per complerts els indicadors –un total de 52– «quan la informació està totalment actualitzada, és vigent i és de fàcil accés», segons han explicat fonts municipals a través d'un comunicat.

Així doncs, David Font, alcalde de Gironella, s'ha mostrat satisfet d'haver aconseguit la distinció per cinquè any consecutiu i remarca que obtenir el segell «és una mostra de l'aposta per millorar la transparència i la qualitat de la informació».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook