L'Ajuntament de Gironella ha obtingut per cinquè any consecutiu la distinció del Segell Infoparticipa per la transparència de la pàgina web municipal, ha complert el 87% respecte als 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Gironella es mantenen respecte de l'any passat. Enguany han estat distingits 102 ajuntaments -dels 947 que hi ha al país-, cinc consells comarcals i, per primer cop, tres diputacions de Catalunya. Una de les novetats d'aquest any és que només s'han donat per complerts els indicadors -un total de 52- «quan la informació està totalment actualitzada, és vigent i és de fàcil accés», segons han explicat fonts municipals a través d'un comunicat.

Així doncs, David Font, alcalde de Gironella, s'ha mostrat satisfet d'haver aconseguit la distinció per cinquè any consecutiu i remarca que obtenir el segell «és una mostra de l'aposta per millorar la transparència i la qualitat de la informació».