06 de març de 2019
06.03.2019
Regió7

Josep Subirana, repeteix com alcaldable d'ERC a Avià

La candidatura incorpora la que va ser regidora socialista Susana Campillo

06.03.2019 | 21:13
Josep Subirana

Josep Subirana repeteix com alcaldable d'ERC a Avià segons ha anunciat aquest dimecres. La candidatura de ERC-FEM-AVIÀ compta amb 11 representants i 9 suplents, més de la meitat dels quals repeteixen. Entre les novetats Esquerra ha fitxat a Susana Campillo que va ser regidora d'Avià amb un govern del PSC liderat per Ramon Orriols en el que va ocupar-se de l'àrea de Serveis Socials. A les 7 primeres posicions de la llista també hi figuren Jaume Bascompte, Josep Gabarró, Guillem Tristany, David Benítez i la regidora Mai Alsina.

Josep Subirana i Jové, nascut 1974, està casat i és pare de 2 fills de 2 i 5 anys. Josep Subirana es va llicenciar en Veterinària per la UAB i en Humanitats per la UOC. Té el curs d'aptitud psicopedagògica per la UDL, post grau en cooperació internacional per la UNED i Màster per la Universitat d'Edinburgh.

Fonts d'ERC-FEM-AVIÀ han explicat que aposten per implementar «un projecte republicà amb una llista preparada i plurivalent que defugi dels personalismes i que doni importància al treball de grup». Les seves prioritats són «l'estalvi i sostenibilitat pública i privada, assolir alta qualitat en els serveis i atenció a persones en vulnerabilitat i continuar millorant la qualitat de vida dels avianesos atenent les seves necessitats socials, culturals, esportives i econòmiques».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook