Josep Subirana, regidor de Medi Ambient, repetirà com a alcaldable d'ERC a Avià. La candidatura d'ERC-Fem Avià té 11 membres i 9 suplents, més de la meitat dels quals repeteixen. Entre les novetats, Susana Campillo, que va ser regidora d'Avià pel PSC del 2007 al 2011 ocupant l'àrea de Serveis Socials. A les 7 primeres posicions de la llista també hi ha Jaume Bascompte, Josep Gabar-ró, Guillem Tristany, David Benítez i la regidora Mai Alsina.

Josep Subirana i Jové, nascut el 1974 a Avià, és casat i és pare de 2 fills de 2 i 5 anys. Josep Subirana es va llicenciar en Veterinària per la UAB i en Humanitats per la UOC. Té el curs d'aptitud psicopedagògica per la UDL, postgrau en cooperació internacional per la UNED i màster per la Universitat d'Edimburg.

Fonts d'ERC-Fem Avià han explicat que aposten per implementar «un projecte republicà amb una llista preparada i plurivalent que defugi els personalismes i que doni importància al treball de grup». Les seves prioritats són «l'estalvi i sostenibilitat pública i privada, assolir alta qualitat en els serveis i atenció a persones en vulnerabilitat i continuar millorant la qualitat de vida dels avianesos atenent les seves necessitats socials, culturals, esportives i econòmiques».