Quatre empreses del Berguedà han estat distingides en l'edició d'enguany dels premis Wedding Awards. Des de fa sis anys, el portal web Bodas.net reconeix l'excel·lència de nombroses empreses del sector nupcial, a partir de les opinions i valoracions dels usuaris que les contracten.

Pel que fa a la fotografia i el vídeo, l'empresa Foto&Film de ProduccionsMC ha estat reconeguda per tercer any consecutiu. L'empresa gironellenca Parèntesis també ha estat distingida en aquesta categoria, com també ho ha estat l'empresa de Berga Kike & Jud. Pel que fa a la categoria musical, l'empresa de Berga Reber Events s'ha endut un dels guardons que Bodas.net ha concedit als proveïdors de música.

Bodas.net és el lloc web líder mundial en l'àmbit nupcial. Cada any té més de 5 milions d'opinions de parelles d'arreu del món i ha servit de plataforma per donar a conèixer un gran nombre de professionals i empreses. Les distincions que enguany han rebut quatre empreses de la comarca es basen exclusivament en les opinions i valoracions de les parelles que han contractat els seus serveis per organitzar el seu casament. En concret, es premia el 5% de les empreses que han obtingut més bones qualificacions entre les més de 43.000 que hi ha al portal. En aquest sentit, doncs, es té molt present l'opinió de les parelles que cada any es casen, per tal de tenir en compte i poder premiar les millors empreses del sector dels casaments.