Prop de 600 persones van participar, ahir al matí, a la tercera edició de la caminada Pas a pas que organitza Ginkgo, l'Associació d'Afectats de Càncer del Berguedà. Des de la primera edició d'aquesta activitat solidària, l'objectiu és el mateix: recaptar fons per a la investigació del càncer infantil, una de les malalties considerades minoritàries i a la qual es destinen pocs recursos per trobar-hi una solució, segons la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández.

En un ambient familiar, i sota un sol radiant que va animar a la participació, les 600 persones van sortir de la plaça de la Font del Ros a les 10 del matí per realitzar un recorregut de 6 quilòmetres i apte per al públic familiar. A l'arribada, els assistents van poder gaudir d'un esmorzar calent i de diverses activitats d'animació.

Enguany, la caminada ha tornat a tenir la col·laboració d'empreses i entitats i de diversos voluntaris per tirar endavant les tasques d'organització. A més a més, els alumnes de l'escola Sant Joan de Berga han estat els encarregats de confeccionar a mà els 350 cartells que s'han utilitzat per anunciar la caminada.