El president de l'Handbol Berga i també del Jovent d'ERC a Berga formarà part de la llista que encapçalarà Ramon Camps el 26-M

La formació ha fet públic avui aquesta notícia. Esquerra a Berga té previst presentar el seu alcaldable en un acte públic el dimecres 20 de març i el conjunt de la seva candidatura el dia 28

Marc Pons i Soler (Berga, 28 anys) és tècnic en activitats físiques en el medi natural, tècnic en animació física i esportiva i tècnic de fitness i wellness. Actualment està cursant el Grau en Màrqueting i Investigació de Mercats a la Universitat Oberta de Catalunya.

Al llarg de la seva vida laboral ha realitzat diverses tasques, des de mosso de magatzem o reposador, passant per animador d'hotel fns a conductor d'instal·lació de teleesquí o coordinador d'activitats d'aventura. Actualment és vigilant de zona blava de la ciutat a BRG Progrés.

Associativament, ha sigut cap d'agrupament de l'Agrupament escolta Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella durant 5 anys. Actualment, és el president de l'Handbol Berga i el portaveu local i cap de llista del Jovent Republicà de Berga.

En un comunicat, Pons diu que forma part de la candidatura d'Esquerra Berga perquè vol «donar un nou aire a la ciutat, canviar la mentalitat a través d'empenta, cooperació, compromís i, el més important, constància, per anar-hi, anar-hi i anar-hi. Berga té molt potencial i hem de treballar junts per fer de Berga la ciutat que ens mereixem».

Pel que fa a la degradació que pateix el barri vell , el portaveu del Jovent Republicà afirma que «cal decidir entre tots el futur del barri vell. No podem perdre més anys amb la inoperància. S'ha d'actuar per decidir què volem pel cor de Berga».