Per primer cop la CUP presentarà una candidatura el 6-M a Olvan. Serà sota les sigles de CUP Olvan i Cal Rosal. Fonts dels impulsors d'aquesta proposta han informat que «l'assemblea que està treballant en el projecte vol oferir una proposta totalment renovadora i rupturista amb les maneres de fer política més habituals en els partits convencionals».

La CUP vol presentar una llista «totalment integradora i que compti amb gent de tots dos nuclis del municipi». D'acord amb aquesta premissa «la llista, que a hores d'ara està en procés d'elaboració, garantirà una paritat 50/50 entre persones de Cal Rosal i d'Olvan. Fins i tot, s'ha acordat que el nom del partit contingui els dos nuclis del municipi, el qual reflecteix la voluntat d'establir noves dinàmiques de col·laboració i consens entre totes les persones i classes populars del municipi».

Fonts de la CUP Olvan-Cal Rosal han explicat que aposten «per impulsar la participació de les persones en la vida social i política del municipi». Per aquest motiu «un dels pilars fonamentals de la candidatura serà la transparència en la gestió de l'Ajuntament a través d'assemblees obertes, on es podrà explicar què és el què s'està fent. En resum, l'objectiu és que el poble es faci seva la institució»