Horrorland, el primer Scream Park del sud d'Europa escalfa motors per a la seva segona temporada. Les instal·lacions obriran amb novetats la propera tardor, duplicant l'oferta amb 8 atraccions noves. Així ho han explicat els responsables de la iniciativa en un comunicat, abans de la presentació oficial de totes les novetats la setmana vinent, en una roda de premsa al mateix parc.

Tal i com han avançat, a banda de les tradicionals Haunted Houses (cases del terror), el parc fa un pas més i posarà a disposició dels seus visitants "experiències de terror úniques a Europa". La proposta es complementarà amb la versió 2.0 de les tres atraccions més aclamades pel públic durant la temporada 2018. En total, el parc oferirà 11 atraccions. A més amés, el complex amplia la seva superfície 10.500 metres quadrats i s'hi construiran dos escenaris polivalents "equipats amb tecnologia puntera que permetran representar diversos espectacles i disparar pirotècnia i altres efectes especials tant en espais interiors com exteriors."

Les obres d'ampliació del parc ja han començat. Més de 35 operaris treballaran durant els propers mesos per construir les atraccions i infraestructures noves. Aquesta expansió suposarà incrementar el nombre de treballadors durant els dies d'obertura, i es passarà de 140 a 170 contractats. Enguany el parc allarga el calendari d'obertura a 18 dies: arrencarà el 4 d'octubre i tancarà la temporada de Halloween el 16 de novembre. Les entrades sortiran a la venda el proper dimarts 9 d'abril amb una oferta de llançament especial que durarà 3 setmanes.

Tal i com ja va explicar aquest diari, el fenomen d'Horrorland, el parc de terror, té garantida la seva continuïtat a Cercs almenys pels propers quatre anys. Els promotors, la berguedana Insomnia Corporation i la barcelonina Horror Box, han signat un contracte de lloguer de les naus que ocupen al centre d'empreses de Cercs de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, l'antiga cimentera a tocar de la C-16, per un període de quatre anys més.