Horrorland, el primer Scream Park del sud d'Europa, que va estrenar-se a Cercs l'any passat, escalfa motors per a la seva segona temporada. Les instal·lacions obriran amb novetats la propera tardor, duplicaran l'oferta amb l'estrena de vuit atraccions noves. Així ho han explicat els responsables de la iniciativa en un comunicat, abans de la presentació oficial de totes les novetats la setmana vinent.

Tal com han avançat, a banda d'oferir diverses cases del terror de temàtiques diferents, el parc farà un pas més i posarà a disposició dels seus visitants «experiències de terror úniques a Europa». La proposta es complementarà amb una versió millorada i renovada de les tres atraccions més aclamades pel públic durant la temporada passada. En total, el parc oferirà 11 atraccions.

Els promotors d'Horrorland han anunciat també un creixement del seu espai, i el complex ampliarà la seva superfície 10.500 metres quadrats i ocuparà més naus del centre d'empreses de Cercs, on ja va instal·lar-se el parc l'any passat. D'altra banda, en aquesta nova edició és previst que s'habilitin dos escenaris polivalents «equipats amb tecnologia capdavantera que permetran representar diversos espectacles i disparar pirotècnia i altres efectes especials tant en espais interiors com exteriors».

Les obres d'ampliació del parc ja han començat i més de 35 operaris treballaran durant els propers mesos per construir les atraccions i infraestructures noves. Aquesta expansió, han afegit, suposarà incrementar el nombre de treballadors durant els dies d'obertura, i es passarà de 140 a 170 contractats. Després de la bona acollida de l'any passat, en què es va exhaurir la totalitat de les 22.500 entrades que es van posar a la venda, enguany el parc allarga el calendari d'obertura. Serà entre el 4 d'octubre i el 16 de novembre, coincidint amb la temporada de la celebració de Halloween. Les entrades sortiran a la venda el proper dimarts 9 d'abril amb una oferta de llançament especial que durarà tres setmanes. Serà el proper dimarts, també, quan es donaran a conèixer la resta de novetats.

Tal com ja va explicar aquest diari, el fenomen d'Horrorland, el parc de terror, té garantida la seva continuïtat a Cercs almenys pels propers quatre anys. Els promotors, la berguedana Insomnia Corporation i la barcelonina Horror Box, han signat un contracte de lloguer de les naus que ocupen al centre d'empreses de Cercs de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, l'antiga cimentera a tocar de la C-16, per un període de quatre anys més.