El candidat a l'alcaldia de Berga per Junts per Berga a les properes eleccions municipals, Jordi Sabata, va reunir-se ahir dimecres amb Carles Puigdemont a la Casa de la República de Waterloo, a Brussel·les. L'alcaldable va trobar-se amb el president a l'exili amb l'objectiu de compartir el projecte amb el qual vol arribar al govern de la capital berguedana, tal com va anunciar a través de les xarxes socials.

La reunió amb Carles Puigdemont també va servir per preparar la intervenció que el mateix president i màxim representant de Junts per Catalunya farà a l'acte de presentació de la candidatura de Jordi Sabata el proper diumenge, 7 d'abril, al Pavelló de Suècia de Berga a partir de les 6 de la tarda. Puigdemont és un dels polítics convidats que participarà a l'acte, en aquest cas a distància i no presencialment, a través d'un vídeo. En aquest mateix acte, també hi participaran Eduard Pujol, diputat de Junts per Catalunya al Parlament, i l'exconsellera de Cultura i número dos de Junts per Catalunya per Barcelona a les eleccions generals, Laura Borràs, que conversaran amb Jordi Sabata.

Tot i que ja fa setmanes que Junts per Berga ha donat a conèixer algunes de les cares que formaran part de la candidatura, aquest diumenge es desvelarà la llista completa i la posició que ocuparà cada persona.