El Pavelló de Suècia de Berga rebrà, entre avui i demà, estudiants de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius d'arreu de Catalunya per participar a la novena edició de la Fira del Coneixement que impulsa l'Exploratori dels Recursos de la Natura de la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Ajuntament de Berga, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta mostra té la finalitat de donar a conèixer projectes relacionats amb la ciència i la tecnologia de diversos grups i centres de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya. La Fira del Coneixement pretén augmentar l'interès dels joves i de la societat per aquestes matèries, promovent l'esperit d'aprenentatge basat en la recerca i posant la ciència a l'abast de tothom.

L'acte inaugural de la fira es farà avui, dimarts, a 2/4 de 12 del matí al Pavelló de Suècia. El professor de Química de la Universitat de Girona Miquel Duran oferirà una conferència titulada Jocs amb la taula periòdica dels elements químics.

Els escolars tenen concertades les visites al recinte firal avui i demà de 2/4 de 10 del matí a 6 de la tarda i el públic general podrà fer-ho de 5 a 6 de la tarda.