Després de presentar, abans d'acabar l'any, la nova cap de llista, Junts per Catalunya de Puig-reig ha fet pública la llista amb la qual vol assolir l'alcaldia de Puig-reig. La soprano Araceli Esquerra presenta una candidatura que aposta per «la renovació» i amb més presència de veïns de les colònies del municipi, «per donar-los més pes», ha explicat.

La llista de Junts per Catalunya de Puig-reig la tancarà Antoni Clement, actual cap de l'oposició i exalcalde del municipi. «Tanca la llista de manera simbòlica, però a més a més, si governem, el tindré al meu costat perquè m'ajudi en tot el que faci falta», ha dit. El número 2 de la llista és el jove Pol Vila, llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses per ESADE «amb l'objectiu de donar un impuls a l'àrea de promoció econòmica», ha afirmat.

En tercera i quarta posició l'acompanyen Eudald Serra i Eva Serra, que han estat regidors del grup municipal de CiU, a l'oposició, durant el mandat. La candidatura la completa Josep Parera, Imma Comas, Jaume Serra, Lídia Vila, Andreu Torres, Rosa Busquets i Toni Clement que tanca la llista.

L'acte de presentació es va fer dissabte passat, a la sala Doctor Llaverias de Puig-reig, amb la presència de la diputada del Parlament Aurora Madaula.