L'empresa Pasquina va iniciar ahir els treballs d'asfaltatge de diferents trams de les antigues car-reteres C-149b i C-1411z, la titularitat dels quals fins ara era de la Generalitat. Ara s'ha traspassat a l'Ajuntament de Berga, i s'ha desencallat una operació iniciada el 2001, tal com ja va informar aquest diari. El traspàs preveia asfaltar per valor de 40.000 euros diferents trams d'aquests vies que ara passaran a ser formalment carrers del nucli urbà.

Fonts municipals han informat que els treballs de pavimentació es portaran a terme a la carretera de Solsona, des de la residència Sant Bernabé fins a Sant Bartomeu, i a la carretera de Sant Fruitós, entre la Gran Via i el carrer del Roser. Les mateixes fonts han indicat que és probable que les obres s'acabin avui, dimarts, «amb la realització dels treballs de se-nyalització i pintura viària». Els treballs esmentats han comportat alteracions de la circulació del trànsit en les zones afectades.

En el cas de la C-149b, és la segona actuació de millora que s'hi fa en els darrers dies, atès que la setmana passada s'hi van començar a plantar arbres per condicionar aquest espai com a passeig.