El proper dimarts 21 de maig, una de les aules polivalents de l'escola Fedac Gironella es transformarà per acollir la tercera campanya de Donació de Sang, organitzada en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalu-nya.

Tal com han explicat fonts de l'escola, «la necessitat de sang és constant i, per tant, també ho han de ser les nostres donacions». Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els malalts.

A partir de 2/4 de 5 de la tarda i fins a 2/4 de 8 del vespre, l'escola obrirà les portes per atendre els donants que vulguin participar en la campanya. L'entrada es farà per la porta del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle i els donants seran rebuts pels alumnes de quart de primària, que són els responsables de l'organització, el disseny i la difusió de la campanya.

Segons han indicat fonts del centre educatiu del municipi del baix Berguedà, que integra projectes APS (Aprenentatge i Servei) en el seu dia a dia, volen que sigui una jornada ben solidària i esperen superar les 50 donacions de l'edició anterior.