La comunitat educativa de l'escola pública de Sant Joan continua reivindicant la no existència d'una segona línia de P3. Ara, han aconseguit que tots els candidats a l'alcaldia s'hagin compromès a buscar un acord conjunt per poder trobar una solució com més aviat millor.

Aquesta nit passada, com també la del divendres, alguns dels pares i mares del centre, juntament amb alumnes, han tornat a passar la nit a les instal·lacions. A més, hi preveuen continuar-hi essent fins que no hi hagi una resposta per part de la conselleria d'Educació que faci efectiva una segona línia de P3. Així ho explica la comunitat a aquest diari.

De totes maneres, gràcies a la intervenció per part dels manifestants al debat electoral dels candidats a l'alcaldia, membres del centre expliquen que s'ha aconseguit que els diferents partits polítics signin un acord comprometent-se a fer una reunió amb el departament d'Educació de la Generalitat per tal d'entrar en vies de solució com més aviat millor.

Mentrestant, però, es continuarà amb la tancada de pares, mares i alumnes dins del centre, i també es preveuen diverses activitats, tot i que esperen que en un futur immediat hi hagi una resposta favorable per part d'Educació i que puguin obrir la segona línia de P3 i així deixar al marge les reivindicacions.